Dotaz k zaslání balíku

Dobrý den, chci se zeptat, jedna paní nabízela na netu zboží, které bych ráda zakoupila, ale ona neumí poslat prý balík poštou. Prý pokud si pošlu kurýra, aby to vyzvedl, tak že to klidně pošle. Já bych to vše vyřídila, když mi dá svoji adresu a vše, zaplatila bych si poštovné, ale nebude potřeba, aby ona na ten její balík nalepila nějakou cedulku od vás?? Protože když bych to zadávala já, tak ta cedulka vyjede mě a nemám jí to jak poslat. Ona údajně ničemu nerozumí, prý je ochotná to jen zabalit a předat kurýrovi. Jde prosím zásilka takto nějak poslat, že bych si vše zadala a vyřídila já a ona jen přidala? Co má ta paní popřípadě napsat na balík? Když bych jí ten kod jen nadiktovala, to by asi nešlo, že? :-( Tam asi musí být nějaký čárový kod od vás, že? A nebo ten si tam nalepí kurýr, co bude balík vyzvedávat, sám?? Děkuji za každou radu, nikdy sem neměla problém s tím, aby někdo neuměl poslat balík .. :-( Děkuji za radu. S pozdravem Hana Šimonová.

Hana Šimonová 24.10.2020 00:00
Odpovědět

Komentáře

Dobrý den,

ano, je možné objednat kurýra na adresu kam potřebujete. Stačí si zadat váhu a rozměry do kalkulátoru na našich stránkách a vybrat si dopravce DPD. Kurýr přijede na adresu vyzvednutí a štítky s adresami přiveze s sebou. Na balík není teda nic dopředu psát.
Pokud se jedná o nadrozměrnou zásilku, je možné vybrat si XXL zásilku, což je dopravce Toptrans, tady taký není třeba mít štítky.

Hezký den,

Kurýrpoint.cz

Kurýrpoint.cz 27.10.2020 09:33